Arbolet peněženka

Projekt Matbea.net nemá nic společného s podvodem a nemá nic společného s webem Arbolet.net. Jedná se pouze o přehled informací o projektu, který byl zveřejněn na těchto stránkách. A nechápu, proč jste toto téma přesunuli do samostatné diskuse nazvané Arbolet penezenka, která kombinuje dva různé projekty dohromady …

Článek o Matbea.net také Zycrypto (https://zycrypto.com/matbea-will-find-exchange-company-owns-bitcoin-address/), Usethebitcoin.com (https://usethebitcoin.com/matbea- net-najít-předchozí majitel-Bitcoin /) a CoinIdol (https://coinidol.com/matbea-free-bitcoin-wallet-identification-for-transparency-and-security/). Jedná se o samostatnou službu vytvořenou ve Velké Británii o jejích výhodách a je uvedena v článku.

Matbea.net služba nevyžaduje peníze, nic prodávat, když vám vědět, kde Bitcoins jsou pryč, stejně jako vytvořit peněženku a soukromý klíč, který nebude uložena na místě a poskytuje příležitost pro doublespend transakci. Už jste slyšeli něco o této možnosti dříve? Je zapotřebí v případě, že uživatel uvedl malou provizi. Chcete-li se vyhnout čekání na dlouhé zpracování, můžete vytvořit novou transakci s vyšší provizí, která umožní transakci v bloku a podrží ji rychleji. První transakce je sítí zamítnuta.

Pleteš si pojem a průjem, doublespend je něco jiného než si představujete, tady je krásně vidět jaké máte znalosti…už tato neznalost základních pojmů je zarážející, k vám určitě pošlu nějaké BTC :roll_eyes:

Zacinam mit pocit ze se bavime s nejakym spamovacim robotem, co se naucil cestinu pres google translate :astonished:

Docela by mne po čase zajímalo, jestli má s Arboletem již někdo osobní zkušenost… Kdo za ním stojí je stále velké tajemství…

ahoj,
mám tam vytvořenej účet, jsem tam zatím asi půl roku a pořád se jakoby rozkoukávám.
nabízí k btc peněžence i něco jako spoření v jejich takzvaných vrstvách.
jelikož jsem osoba naivní až hloupá tak jsem tak nějaké peníze zkusil vložit.
doposud fungovalo vše,úroky nabíhají,peníze dostat ven jde rychle.
bohužel nejsem schopnej vidět nějaké věci okolo bezpečnosti,funkčnosti apod.nejsem znalej IT atd
ale coby uživatel amater jsem schopen něco popsat co by vás zajímalo.

1 Like

Ahoj @Johnik02, díky za report… Peníze jde dostat ven rychle? Mně se naopak ty prodlevy u výběrů zdají skandální… 10% p.a. při termínovaném vkladu na 1 rok?

  1. vrstva (peněženka) - bez zhodnocování, slouží jako vrstva vkladová a výběrová, přičemž výběr je možno realizovat okamžitě

  2. vrstva (investice) – zhodnocení 6% ročně, doba možnosti převodu investice na 0. vrstvu je 1 měsíc, s možností manipulace úroku po 1 týdnu

  3. vrstva (investice) – zhodnocení 10% ročně, doba možnosti převodu investice na 0. vrstvu je 1 rok, s možností manipulace úroku po 1 měsíci

Už jen to, že někdo jako základní službu nabízí online peněženku postavenou na tom, že od svých bitcoinů nemáte privátní klíče, je minimálně zvláštní. Dnešní trend je buď hardwarové peněženky anebo onlinové prostředí, kde klíče máte uloženy na svém PC a provozovatel k nim přístup nemá. Viz třeba

nekomentoval jsem dobu výběru z vrstvy.ale jen když mám už peníze připravené v peněžence a vytahuju je finálně ven.
ohledně btc je pravda, že radši to vytáhnu do své wallet kde to mám pod kontrolou.
ale jak jsem psal,jsem tam relativně chvilku,tak nevím do jaké míry můžu které věci posoudit.
pokud něco vás bude zajímat,rád odpovím…co budu vědět.
ale rovnou říkám,nejsem žádnej arbo obhájce,jen uživatel.zatím nezaujatej.

1 Like

Překvapilo mne, že nabízejí i zhodnocení CZK… Jak to funguje? Mají účet v ČR kam lze poslat koruny a ty se pak zhodnocují? Anebo je nutné uložit BTC a ty pak u nich zkonvertovat?

V CZK vrstvách jsou nastaveny následující výhody, ale i omezení:

  1. vrstva (peněženka) - bez zhodnocování, slouží jako vrstva vkladová a výběrová, přičemž výběr je možno realizovat okamžitě.

  2. vrstva (zůstatek + výstup) - zhodnocení 3% za měsíc, s výstupem možno manipulovat libovolně, výběr z vrstvy je možný za den (24 hodin) od odkliknutí transféru na nultou vrstvu.

  3. vrstva (zůstatek + výstup) - zhodnocení 6% za měsíc, s výstupem možno manipulovat jednou za 3 dny, výběr financí z vrstvy je možný za 7 dní od odkliknutí transféru na nultou vrstvu.

  4. vrstva (zůstatek + výstup) - zhodnocení 9% za měsíc, s výstupem možno manipulovat jednou za 7 dní, výběr financí z vrstvy je možný za 30 dní od odkliknutí výběru na nultou vrstvu.

  5. vrstva (zůstatek + výstup) - zhodnocení 12,5% za měsíc, s výstupem možno manipulovat jednou za 30 dní, výběr je možný za rok (365 dní) od odkliknutí výběru na nultou vrstvu.

3.vrstva má nastaveno minimum 10 000 Kč a 4. vrstva 30 000 Kč

Jelikož úroky jsou poloviční, dokud člověk neplní nějaké jejich úkoly je tam jasný motivační faktor… Počítám, že ty úkoly spočívají v tom získat další klienty na jejich služby, nebo se pletu? :slight_smile:

zatím to funguje tak, že české koruny se do arba posílají přes <směnárnu> https://smenarnabtc.cz
a do arba přijdou btc který se na cz peněžence tváří jako koruny kde se úročí.
úroky se plně odemykají po jakoby splnění dílčích věcí jako nějaké čas ztrávený na webu,čtení článků,plnění kvízů apod…
čistě jen osobní aktivita, žádné lanaření druhých není podmínkou nebo potřeba.aspon do třetí vrstvy co jsem si odemknul,tak to bylo jen tím, co jsem dělal sám na stránce…

1 Like

Díky za info. Ještě dotaz: Jak dlouho jsi registrován? Ta aktivita tedy spočívala v čtení článků na krize15.cz? Můžeš uvést příklad toho kvízu?

jak jsem psal na zacatku,jsem tam asi půl roku.
ted si uz nepamatuju přesně,ale věci okolo bitcoinu obecně i detailně,bokem např kdy vykradli burzu uz nevim jak se jmenovala.mrknu pak do archivu esli najdu konkretni otazky.
pro vás to budou otázky lehké,ale pro mě to bylo neznámo…ale většina se dala naštudovat na arbu…
a krize15 je samostatná věc,tak to nebylo ohledně plnění úkolů propojené.jen když čtu články i na krizi,tak mi pošlou na arbo pak pár kaček.ale na krizi prostě být nemusím.

1 Like

jen informace…
arbo snižuje úroky a je po kšeftu :slight_smile:

1 Like

Zhodnocují vklady, tvoří obsah na webu, nakupují ve velkém PPC reklamu,… z čeho to asi všechno platí… :money_mouth_face:

nestraš :slight_smile:
sám sem zvědav, zda se mi pak podaří k penězům dostat či budu plakat

1 Like

Ahoj,
jsem u Arboletu cca 3/4 roku. Musím říct, že už jsem se napálil mockrát a to většinou formou toho, že stránka prostě přestane fungovat a zmizí a člověk se už k ničemu nedostane… Takže tady jsem si vyzkoušel peníze poslat dovnitř i ven vše funguje rychle a spolehlivě. To “rychle” je potřeba brát s rezervou. Nezáleží to totiž jen na Arboletu, ale hlavně na blockchainu obecně. Třeba kolem přelomu roku, kdy byl obrovský booom v nákupech a prodejích Bitcoinu blockchain byl zahlcený a nestíhal. No a tak tedy nestíhal ani na Arboletu, jinak to prostě nejde. Při převodech si člověk může vybrat, jak veliký poplatek dá na převody z jedné peněženky do druhé (myšleno například z Arboletu na nějakou externí burzu). podle velikosti zvoleného poplatku je pak rychlost transakce. Jsou zde i poplatky zdarma. Já využíval ty zdarma a nejdéle mi převod trval asi týden. Ale další dva proběhly do jednoho dne.

Co se týče výšky procent zisků. Celý Arbolet sází hlavně na komunitu uživatelů. Pro člověka, který tam rok nezajde to není. Mění se moc věcí a tak je to po roce překvápko, co se změnilo. Třeba ta procenta. Pro ty, kdo aktivně navštěvují stránky to žádné překvapení nebylo. Bylo to probíráno v diskuzích a naznačováno již dlouho dopředu. A pak i samotné snížení nebylo ze dne na den, ale od oficiálního oznámení i v měsících dlouho dopředu. To mi přijde jako férové jednání. A abych byl upřímný… předtím se dalo získat cca 50 procent z vložených peněz za půl roku. To i prostým rozumem nemůže trvat napořád. To by za chvilku již nikdo nepracoval :slight_smile:

Občas je problém i se směnárnou, která řeší převody z a do Českých korun. Ale je nutno vědět (zase platí, že je to publikováno v diskuzích), že problémy jsou způsobené regulacemi trhu s korunou a také tím, že například banka z ničeho nic odstaví účet. Zřejmě zjistila, že se obchoduje s Bitcoinem a to je bance proti srsti. Takže zase bych si troufnul říct, že problém není v Arboletu / směnárně, ale jinde. Naopak oceňuji, že jsou informace o těchto problémech dostupné. Nejhorší je, nevědět nic.

A co se týče placení reklam, spotů a podobně. Zase jsou to informace, o kterých se dá dočíst v diskuzích. A nikdo snad nečeká, že Arbolet bude dávat někomu procenta na účet a sám z toho nebude mít nic! To by byla charita a ne obchodování.

Sám jsem se bál, jak to bude při změně procent z měsíční sazby na roční. Zda náhodou Arbolet nezmizí, tak jako spousta věcí kolem. Nicméně jsem příjemně překvapen tím, že co řekli to dodrželi.

Jaké informace? Co se dá dočíst v diskusích?

Charitu opravdu nečekám, já čekám, že to je klasické pyramidové schéma, které brzy zavře krám. Ukrytí vlastníci a vysoké zhodnocení to je jasný vzorec.

Nebo si snad myslíš, že těch 50%, o které tvrdíš že ti zhodnotili vklad za půl roku skutečně někde vydělali?

V diskuzích (myšleno různá vlákna na fóru Arboletu) prezentují problémy, vize, současný stav, připravovaný stav…

Procenta - nechci tě o ničem přesvědčovat. Mě stačí, že si mohu peníze bez problémů vybrat.

To je jasný, však proto jsi se registroval, abys nalákal další ryby.

Tu nejzásadnější otázku, na čem teda projekt vydělává a z čeho platí úroky 100% p.a. jsi nedokázal odpovědět.

Popis vydělávání je tady: https://arbolet.net/faq#7848
Všimni si, že je to v sekci FAQ - veřejně dostupné.

Promiň, ale to není popis, to je nic neříkající pohádka o arbitráži, která měla smysl někdy v roce 2013. Nyní je 2018. Představa, že někdo dělá arbitráž mezi bitstampem a bitfinexem a na ní vydělává tisíce dolarů denně je zcela zcestná.

1 Like