Ahoj,
za asi dva týdny nás čeká SegWit2X fork a mě zajímá, jak to technicky udělat, abych se po proběhnuvším forku dostal ke svým bitcoinům v obou větvích? Držím Bitcoiny na jedné burze, která se dosud nevyjádřila k tomu, jak se k forku postaví a ani nepodepsala New Yorskou dohodu, takže plánuju si minimálně část bitcoinů převést na vlastní adresu (asi paper wallet), tzn. že je budu mít na určité adrese. Chápu to správně, když si myslím, že po forku budu mít na té samé adrese BTC i BTCX, tzn. že mi bude stačí sehnat si pro každou větvi peněženku, která ji bude podporovat a privatní klíč skrze který budu k bitcoinům přistupovat, zůstává stejný na obou větvích, je to tak?
Chapes to naprosto spravne.
Muzes rict, ktera burza to je?
Mne docela pobavilo jak se bitstamp nejdriv drzel stranou od bitcoin cash a teprve o vice nez dva mesice pozdeji byl ochoten umoznit vybery bitcoin cash …
Z toho vyplyva ze i ti nejkonzervativnejsi pak pod tlakem okolnosti ustoupi
Tak ono je to potencialne i o zalobu … a co si budem povidat, BCH ma taky slusnou kapitalizaci, neslo tam o malo dolarku
Je to BitStamp a docela me i zacina srat.
Machrujou kazdorocnim absolvovanim auditu od jedne z “Big Four”, ale ani po intenzivnim googleni se mi nepodarilo najit nic cerstvejsiho, nez ze audit za r. 2013 dopadl dobre
Krome toho jsem se docetl docela nehezke info ohledne toho, jak to prehaneji s KYC rule, kdy cloveka prolustrujou az do kosti, vysoko nad ramec regulacnich povinnosti a to se mi vubec nelibi.
Secteno podtrzeno, v ramci diverzifikace jsem cast prostredku prevedl jinam a do forku mozna prevedu vsechno, protoze bych z nej rad taky neco mel.
Fork je odlozen… to je posledni zprava.
Kazdopadne pokud nejsi trader tak stejne nevidim duvod tam nejaky prostredky vubec nechavat…
Ale audity snad delaj pravidelne (alespon ten o overeni 100% zustatku klientu)
[update]
Haha tak jsem nasel alespon 2014…
Me zas sere poloniex … maj limit ekvivalentu 2k USD pro neverifikovanyho uzivatele. Nemam chut se tam verifikovat. Takovej cex.io ma vybery crypto unlimited, limitovany maj jen fiat meny.
Na kdy je ten fork odlozenej? Uz je novej termin?
ok a co ten bitcoin gold? to plati?
gold už proběhlo, ale ještě to nezprovoznili
aha
tak to je dobra vizitka hned na zacatku …