Ledger Hardware Wallet

Našel článek o Hw peněžence.
Na fotce to vypadá jako nějaká fleška .
Je to anglicky
Odkaz - NameBright - Coming Soon

Tech projektu je ted vic… Krome znameho Trezoru. Vsechno to ale trosku ztroskotava na softwarovem propojeni s existujicimi penezenkami… Slo to resit formou pluginu, ale autorum penezenek se do toho asi nechce, nebot nemaji vhodny financni model jak z toho profitovat. U Trezoru se rozhodli si kvuli tomu naprogramovat vlastni penezenku…

Zdravím, nedávno jsem si pořídil HW peněženku Ledger Nano S a musím přiznat že je to mnohem lepší než papírová peněženka. Ten nejzásadnější důvod je že to nemusíte mít na různých papírech a mít v tom bordel. Hlavně si myslím že to je mnohem bezpečnější. Jestli ale máte nějaké fakta které vyvrátí můj názor tak sem s tím. Zajímá mě jestli takhle taky přemýšlíte.

Spojuješ dvě věci dohromady. Papír jako peněženku nikdo nedoporučoval - využití papíru je jako off-line záloha klíčů nebo seedu.

A za druhé i tebou zmiňovaná Ledger Nano samozřejmě musí být zálohovaná na papír stejně jako jiná peněženka. Takže to není o náhradě papíru hardwarovou peněženkou. Jedno je peněženka a to druhé záloha.